Книга відгуків Львова: Освіта, Комп'ютери, Здоров'я
Школа!!!

Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Навчання
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Сварог

ПовідомленняНаписане: п'ятниця грудня 12, 2008 1:52 pm    Тема повідомлення: Школа!!! Відповісти цитуючи

Чому школярі так не хочуть ходити в школу? Surprised А коли натупають студентські роки, то думаєш: "Як добре було в школі"... Very Happy
Csander Cage

ПовідомленняНаписане: п'ятниця грудня 12, 2008 1:55 pm    Тема повідомлення: Re: Школа!!! Відповісти цитуючи

Сварог написав:
Чому школярі так не хочуть ходити в школу? Surprised А коли натупають студентські роки, то думаєш: "Як добре було в школі"... Very Happy

А я любив ходити в школу, там халява була, вчитись не важко, купу кожних пріколів кожний день, що і робило життя цікавішим.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Хаміль

ПовідомленняНаписане: п'ятниця грудня 12, 2008 4:04 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не ми хлопці перші і не ми останні, розуміємо що втратили коли закінчили школу. Хоч в школу і любив ходити, але вчитися не рвався.До школи б повернувся , але не в якості учня, а просто так, зустрітися зі своїми знайомими, друзями з молодших класів.

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Irysja-1

ПовідомленняНаписане: п'ятниця грудня 12, 2008 10:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мені завжди директор казав, що коли закінчу школу і відчую смак студентства, то одразу зі сльозами на очах згадуватиму шкільні роки і мріятиму повернутись назад. Але за три роки навчання в Академії, жодного разу не засумувала за школою, зараз ще цікавіше і насиченіше життя, ніж колись, до того + самостійніше. Можливо у вас не так, а в нас приколів зараз ще більше ніж у шкільні роки, просто вони більш божевільніші =))

ПовідомленняНаписане: неділя лютого 22, 2009 8:49 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а мені залишилось ще кілька місяців навчання в школі, і мені дуже подобається... я зараз насолоджуюся шкільним життям)))побачимо що буде як закінчу школу Smile
Догори
Little_princess

ПовідомленняНаписане: четвер лютого 26, 2009 5:55 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну я думаю ось ти не любиш школу тобі не цікаво вчитися бо ти не хочеш. А потім коли уже кінчив школу то думаєш чого я школу не любив? там було так добре.. Ти коли виростаєш починаєш згадувати всі приколи, смішні історії вчителів.
Догори
Good_princess

ПовідомленняНаписане: вівторок березня 03, 2009 6:21 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я люблю школу там друзі, хлопець який мені подобається Very Happy
Догори
Armashka

ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 23, 2010 2:43 pm    Тема повідомлення: Re: Школа!!! Відповісти цитуючи

Сварог написав:

Не завжди так...

Я третій рік,як студентка. Якби був би вибір повернутись назад в школу, я б його відкинула...))) Mad Very Happy Не лю школу.... Embarassed
Догори
- - -She is like Amour- - -

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 27, 2010 12:55 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я iнодi любила а й iнодi не любила школу...
Всетаки там нашi першi толковi друзi...першi хлопцi(дIв4ата)
Люблю школу яка б вона не була..там пройшли моi найкращi моменти життя... Crying or Very sad Embarassed
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Український Форум -> Навчання Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі