|
Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Сварог

|
Написане: п'ятниця грудня 12, 2008 1:52 pm Тема повідомлення: Школа!!! |
|
|
Чому школярі так не хочуть ходити в школу? А коли натупають студентські роки, то думаєш: "Як добре було в школі"...  _________________ Українці по крові! Станьте українцями по духу! |
|
| Догори |
|
 |
Csander Cage

|
Написане: п'ятниця грудня 12, 2008 1:55 pm Тема повідомлення: Re: Школа!!! |
|
|
| Сварог написав: | Чому школярі так не хочуть ходити в школу? А коли натупають студентські роки, то думаєш: "Як добре було в школі"...  |
А я любив ходити в школу, там халява була, вчитись не важко, купу кожних пріколів кожний день, що і робило життя цікавішим. |
|
| Догори |
|
 |
Хаміль

|
Написане: п'ятниця грудня 12, 2008 4:04 pm Тема повідомлення: |
|
|
Не ми хлопці перші і не ми останні, розуміємо що втратили коли закінчили школу. Хоч в школу і любив ходити, але вчитися не рвався.До школи б повернувся , але не в якості учня, а просто так, зустрітися зі своїми знайомими, друзями з молодших класів. _________________ Від великого до смішного -- один крок.
 |
|
| Догори |
|
 |
Irysja-1

З нами з: 26.08.07 Повідомлень: 1973 Звідки: Івано-Франківськ
|
Написане: п'ятниця грудня 12, 2008 10:43 pm Тема повідомлення: |
|
|
Мені завжди директор казав, що коли закінчу школу і відчую смак студентства, то одразу зі сльозами на очах згадуватиму шкільні роки і мріятиму повернутись назад. Але за три роки навчання в Академії, жодного разу не засумувала за школою, зараз ще цікавіше і насиченіше життя, ніж колись, до того + самостійніше. Можливо у вас не так, а в нас приколів зараз ще більше ніж у шкільні роки, просто вони більш божевільніші =)) _________________
 |
|
| Догори |
|
 |
ДіВаШКа

З нами з: 09.04.08 Повідомлень: 782 Звідки: Городецьке-село здоровецьке
|
Написане: неділя лютого 22, 2009 8:49 pm Тема повідомлення: |
|
|
а мені залишилось ще кілька місяців навчання в школі, і мені дуже подобається... я зараз насолоджуюся шкільним життям)))побачимо що буде як закінчу школу  |
|
| Догори |
|
 |
Little_princess

|
Написане: четвер лютого 26, 2009 5:55 pm Тема повідомлення: |
|
|
|
Ну я думаю ось ти не любиш школу тобі не цікаво вчитися бо ти не хочеш. А потім коли уже кінчив школу то думаєш чого я школу не любив? там було так добре.. Ти коли виростаєш починаєш згадувати всі приколи, смішні історії вчителів. |
|
| Догори |
|
 |
Good_princess

|
Написане: вівторок березня 03, 2009 6:21 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я люблю школу там друзі, хлопець який мені подобається  |
|
| Догори |
|
 |
Armashka

|
Написане: п'ятниця липня 23, 2010 2:43 pm Тема повідомлення: Re: Школа!!! |
|
|
| Сварог написав: | Чому школярі так не хочуть ходити в школу? А коли натупають студентські роки, то думаєш: "Як добре було в школі"...  |
Не завжди так...
Я третій рік,як студентка. Якби був би вибір повернутись назад в школу, я б його відкинула...))) Не лю школу....  |
|
| Догори |
|
 |
- - -She is like Amour- - -

|
Написане: вівторок липня 27, 2010 12:55 am Тема повідомлення: |
|
|
Я iнодi любила а й iнодi не любила школу...
Всетаки там нашi першi толковi друзi...першi хлопцi(дIв4ата)
Люблю школу яка б вона не була..там пройшли моi найкращi моменти життя...  |
|
| Догори |
|
 |
|